Bemutatkozás

 


 

A Jadran-Mart Kft. 2003-ban alakult, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Zala megyei hivatalos képviselője, 2005. október 1-je óta pedig stratégiai partnere. Célunk a márka termékeinek teljes körű reprezentálása, a termékekhez kapcsolódó szakszerű tanácsadás és értékesítés. Az elmúlt időszakban a biztosítási termékek értékesítésére specializálódott tevékenységi kör folyamatosan bővült, és a cég Zala megye egyik meghatározó pénzpiaci szereplőjévé vált.

Cégünk tevékenységi köre:

Értékeink közé tartozik, hogy teljes körű, komplex szolgáltatást nyújtunk, melynek során különös hangsúlyt fektetünk a rugalmas ügyfélkapcsolatra, és a minőségi munkavégzésre. Sikerrel tartunk lépést minden újítással, biztosítási és pénzpiaci változással, és továbbra is a legfőbb célunk, hogy szolgáltatásaink naprakészek legyenek.

 

 

Ambiciózus kollégáink hozzáállása biztosítja a csapat rugalmasságát, a folytonos fejlődés lehetőségét. Számunkra mindennél többet jelent egy elégedett ügyfél - a sikerélmény, hogy újra megfeleltünk a legmagasabb szintű elvárásoknak. Ez motivál minket, ezért dolgozunk, ez buzdít bennünket nap, mint nap arra, hogy az Ön számára megálmodott, minőségi szolgáltatást nyújtsuk.

A magyar gazdaság kihívásainak eleget téve, a teljes körű ügyfélkiszolgálást biztosítva, a Jadran-Mart Kft. további pénzpiaci szereplőkkel is szerződéses jogviszonyban van, és értékesíti termékeiket.

Keressen meg bennünket, ha elképzeléseinek megvalósítását egy tapasztalt és korrekt cégre, és tanácsadói hálózatra szeretné bízni!

Üdvözlettel:

Stancsics József

ügyvezető

 

 Elérhetőségek

Jadran-Mart Kft.

8900 Zalaegerszeg,
Berzsenyi u. 7.
Telefon:
06-92-331-012
Fax: 06-92-311-340
E-mail:
kozpont@jadranmart.hu
Jadran-Mart Kft. - Magyar