Elérhetőségek

JADRAN-MART KFT.

Cím: 8900 Zalaegerszeg,
Berzsenyi u. 7.
Telefon:
06-92-331-012
Fax: 06-92-311-340
E-mail:
kozpont@jadranmart.hu


Lakásbiztosítás

Az Aegon-t a lakásbiztosítások tekintetében eddig közel 1 millió háztartás választotta.

Megdöbbentő látni azt, hogy mennyiféle kár érheti otthonunkat. A 2010-es év a viharok és árvizek éve volt, ami jól látható a lakásbiztosítások tekintetében piacvezető Aegon Biztosító adataiból is.

Válassza a piacvezető lakásbiztosítót, kössön Aegon lakásbiztosítást!

Úgy csökkentheti a díjat, hogy a minőségből nem kell engednie! Az Aegon minőség megfizethető. Használja kalkulátor programunkat, maximalizálja kedvezményeit és csökkentse díját akár 35% kedvezménnyel.

Megbízható háttér: az Aegon-t a lakásbiztosítások tekintetében piacvezető biztosítóként eddig közel 1 millió háztartás választotta

Egyedi igényekre szabott lakásbiztosítás: Nem kell szakértőnek lennie, többféle lakásbiztosítás csomagunk segítségével az Önnek leginkább megfelelőt kötheti meg

Gyors online díjfizetés: Online, kényelmesen megkötheti lakásbiztosítását, és bankkártyájával rögtön ki is fizetheti azt.

Nem kell szakértőnek lennie, többféle lakásbiztosítás csomagunk segítségével az Önnek leginkább megfelelőt kötheti meg!

Kattintson az alábbi gombra, hogy személyre szabott és hatékony megoldásokkal segíthessük Önt anyagi biztonságának és jövőjének megtervezésében! Munkatársunk az Ön pénztárcájának és egyéni igényeinek megfelelő szolgáltatási csomagot kínál minden élethelyzetben.

 

 

 

Lakásbiztosítás

Vissza az előző oldalra!
JADRAN-MART KFT. - Magyar