Elérhetőségek

JADRAN-MART KFT.

Cím: 8900 Zalaegerszeg,
Berzsenyi u. 7.
Telefon:
06-92-331-012
Fax: 06-92-311-340
E-mail:
kozpont@jadranmart.hu


Utasbiztosítás

Olyan sok mindenre költünk utazáskor, miért pont legféltettebb kincsünket, saját és szeretteink egészségét ne védenénk? Ugye egyetért?

Utasbiztosításunk 6 előnye az Ön számára:

  • Az Ön igényeire szabva - Szükségleteinek, szokásainak és pénztárcájának is megfelelő utasbiztosítási csomagok közül választhat.
  • Gyors és korrekt kárrendezés - Kényelmesen online is intézheti a kárrendezést, majd utána napokon belül megkapja a pénzét – így nem kerül veszélybe egzisztenciája.
  • Akár az utolsó pillanatban még utazás előtt - Utasbiztosítást weboldalunkon 100% online köthet, a kötvényt elektronikusan küldjük, fizetnie bankkártyával kell, így akár az elutazás előtti percekben is megkötheti, nincs várakozási idő.
  • Megfizethető áron milliós szolgáltatások - Már napi 420 forintért köthet biztosítást külföldi utazására. A világ valamennyi országában kap segítséget a bajban.
  • Mind benne van: baleset, betegség, poggyász Már a legkisebb csomag is tartalmazza azt a három dolgot, amit a leginkább féltünk - milliós biztosítási összegekkel.
  • Speciális és fontos kiegészítők Önnek - Jogvédelem, felelősségbiztosítás, fogászati, tolmácsszolgálat, úti okmányok pótlása, kutatás, mentés - ezekre mind benne vannak a biztosításban.

Ha megtörténik a baj, már késő a bánat, ha nincs biztosítás. Ne kockáztasson, hagyja, hogy segítsünk a bajban.

 

 

 

 

 

Utasbiztosítás

Vissza az előző oldalra!
JADRAN-MART KFT. - Magyar