Elérhetőségek

JADRAN-MART KFT.

Cím: 8900 Zalaegerszeg,
Berzsenyi u. 7.
Telefon:
06-92-331-012
Fax: 06-92-311-340
E-mail:
kozpont@jadranmart.hu


NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS

Ahogy az emberek többsége, valószínűleg Ön is nyugodt, pihenéssel, de élményekkel teli időszakként képzeli el nyugdíjas éveit. A majdani nyugalom alapja a kiegyensúlyozott, biztos anyagi háttér. A gazdasági és demográfiai mutatók alapján az látható, hogy pihenéssel eltölteni kívánt évtizedek anyagi biztonsága érdekében a majdani állami nyugdíjat érdemes saját megtakarítással kiegészíteni. 

Ehhez nyújt lehetőséget az Alfa Relax Plusz nyugdíjbiztosítás, amely a megtakarítási lehetőség mellett életbiztosítási védelmet is nyújt.

Az Alfa Relax Plusz nyugdíjbiztosítás előnyei:

  • Élhet a nyugdíjbiztosítások 20%-os adójóváírási lehetőségével, mellyel évente legfeljebb 130 000 forinttal gyarapíthatja megtakarítását.
  • Minél korábban indítja el nyugdíjbiztosítását, várhatóan annál nagyobb összeggel egészítheti ki nyugdíját. Az Alfa Relax Plusz segítségével már 18 éves korban elindítható az öngondoskodás.
  • Ugyanakkor egészen 60 éves koráig megkötheti a nyugdíjbiztosítást kihasználva az adóvisszatérítést.
  • Választható hagyományos megtakarítási, vagy befektetési egységekhez kötött megtakarítási forma
  • Amennyiben magasabb, kiterjedtebb biztosítási védelmet szeretne, igényei szerint kiegészítő biztosításokkal bővítheti szerződését.

Az idő Önnek fog dolgozni, nem Ön ellen!

Kattintson az alábbi gombra, hogy személyre szabott és hatékony megoldásokkal segíthessük Önt anyagi biztonságának és jövőjének megtervezésében! Munkatársunk az Ön pénztárcájának és egyéni igényeinek megfelelő szolgáltatási csomagot kínál minden élethelyzetben.

 

 

 

 

 


NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS

Vissza az előző oldalra!
JADRAN-MART KFT. - Magyar