Elérhetőségek

JADRAN-MART KFT.

Cím: 8900 Zalaegerszeg,
Berzsenyi u. 7.
Telefon:
06-92-331-012
Fax: 06-92-311-340
E-mail:
kozpont@jadranmart.hu


Sportválasztó Tábor, Zalaegerszeg 2023

Az Alfa Biztosító stratégiai partnereként a Jadran-Mart Kft. fontos küldetésének tartja a társadalmi szerepvállalást. Kulturális életünk támogatására épp úgy figyelmet fordít, mint az idősek, a sérült gyermekek gondozásának segítésére, a koraszülött csöppségek életesélyeinek növelésére, a nehéz körülmények között élő gyermekek álmainak megvalósulására, valamint rendre hozzájárul az egészséges életmódra nevelést szolgáló kezdeményezések sikerességéhez is.

Ezért támogattuk idén is a zalaegerszegi Sportválasztó Tábor programját.
Augusztus 8. és 11. között hat helyszínen összesen 132 gyermek ismerkedhetett meg aa labdarúgás, a boksz, a sárkányhajózás, az íjászat, a síelés, az ugrókötelezés, a birkózás, a korcsolyázás, a floorball, a hip-hop, a sportlövészet alapjaival, de tanulhattak népi táncokat, és nemezelhettek, korongozhattak is. Pénteken pedig fantasztikus rendvédelmi, kutyás és alpinista bemutatókkal, valamint érdekes, mulatságos sorversennyel zártuk a tábort.

Örülünk annak, hogy a Jadran-Mart Kft. idén is hozzájárulhatott a tábor sikeréhez, a mozgás öröméhez, a közös élményekhez, és bízunk abban, hogy a táborlakók közül sokan válnak majd a most kipróbált sportágak elkötelezett, kitartó és eredményes képviselőivé.

 

Sportválasztó Tábor, Zalaegerszeg 2023 + 13

Vissza az előző oldalra!
JADRAN-MART KFT. - Magyar