Egyedi ajánlatok

 

Most még jobban megéri Aegon ügyfélnek lenni!

Részesüljön a kedvezményekben, igényeljen AEGON Kártyát!

A Budapest Bank és az Aegon Biztosító közötti együttműködésnek köszönhetően Ön most egy kedvező lehetőséggel élhet. Igényeljen AEGON Kártyát, és biztosítási díjai valamint vásárlásai után akár havi több ezer forint kedvezményt is kaphat!

Az AEGON Kártya használatának előnyei:

  • 5% kedvezmény Aegon Lakás és Casco biztosításából 1,6
  • 3% kedvezmény kedvezmény minden egyéb Aegon termék díjának befizetése után 2,6
  • 2+1% kedvezmény élelmiszerre és tankolásra, valamint szállodára és utazásra (pl. repülőjegyre) 3,5,6 havi maximum 2.000 Ft* az első 6 hónapban, utána 1+1% havi maximum 1000 Ft
  • 1% minden vásárlásra és csoportos beszedési megbízásra 4,5,6 havi maximum 7.000 Ft

 

Példák az éves visszatérítésre:

Összes visszatérítés: 66 720 Ft/év*

Összes visszatérítés: 85 200Ft/év*

Összes visszatérítés: 100 800Ft/év*

*Az így megtakarított összeg nem tartalmazza a kártya díjait és az esetlegesen fizetendő kamatokat. Az így számított összeg az 1. éves megtakarítási lehetőségeket tartalmazza.

Ennyi kedvezmény egyetlen kártyával? Igen, ez mind lehetséges!

Kérdés, hogy mennyibe kerül ez Önnek?
Havi számlavezetés díja mindössze: 399 Ft / hó és a kártya éves díja: 0 Ft! 7

THM: 35,97% 8

*A tájékoztatás nem teljes körű! Ha felkeltettük érdeklődését, vagy szeretne többet megtudni az Aegon Kártya igénylésének és használatának részletes feltételeiről, keresse bizalommal tanácsadóinkat, vagy érdeklődjön az ügyfélszolgálati irodáinkban, illetve keresse fel a Budapest Bank honlapját.

1 Minden AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. és jogelődje által értékesített egyéni lakás- és casco biztosítási díj csoportos beszedési megbízás vagy rendszeres bankkártyás díjfizetés útján fizetett összeg 5%-ának egészértékét kapja az ügyfél kedvezményként. Pl. a csoportos beszedési megbízás értéke: 5630 Ft; az elköltött összeg 5%-a= 281,5 Ft; rendelkezésre bocsátott kedvezmény összege (elköltött összeg 5%-nak egészértéke) = 281 Ft. Ezen kedvezmény kategória keretében a kedvezmény havonta maximum a hitelkeret erejéig végzett tranzakciók után vehető igénybe.

2 Minden egyéb AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. és jogelődje, valamint az AEGON Magyarország Lakástakarékpénztár Zrt. és AEGON Magyarország Önkéntes Nyugdíjpénztár által értékesített egyéb biztosítási díj, lakástakarékpénztári betét összege, önkéntes nyugdíjpénztári tagdíj csoportos beszedési megbízás vagy rendszeres bankkártyás díjfizetés1 útján fizetett összeg 3%-ának egészértékét kapja az ügyfél. Ezen kedvezmény kategória keretében a kedvezmény havonta maximum a hitelkeret erejéig végzett tranzakciók után vehető igénybe.

3 A 4. számú magyarázó pontban megfogalmazott 1%-os kedvezmény, a kártyakibocsátást követő első 6 hónapban a benzinkút/élelmiszer/hotel kategória 2 %-os kedvezményével összeadódhat, így az összesen elérhető kedvezmény 2 %+1% =3 % , azonban, ha a minden hazai és külföldi vásárlás és csoportos beszedés kategória 1 %-os kedvezmény mértéke elérte a havi maximumát (7000 Ft), úgy a plusz 1%-os kedvezmény nem érhető el a benzinkút/élelmiszer/hotel kedvezmény kategóriákra csak a 2% (maximum havi 2000 Ft), 6 hónap után pedig a benzinkút/élelmiszer hotel kategóriában elérhető kedvezmény 1 %, így az összesen elérhető kedvezmény 1% +1 % = 2 % , azonban ha a minden hazai és külföldi vásárlás és csoportos beszedés kategória 1 %-os kedvezmény mértéke elérte a havi maximumát (7000 Ft), úgy a plusz 1%-os kedvezmény nem érhető el a benzinkút /élelmiszer / hotel kedvezmény kategóriákra csak a 1% (maximum havi 1000 Ft).

4 Minden hazai vagy külföldi vásárlás (ideértve a benzinkúton/élelmiszer áruházban/hotelben történő vásárlásokat is), vagy csoportos beszedés (kivéve: AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. és jogelődje, valamint az AEGON Magyarország Lakástakarékpénztár Zrt. és AEGON Magyarország Önkéntes Nyugdíjpénztár által értékesített biztosítás kapcsán megadott csoportos beszedései megbízás vagy rendszeres bankkártyás díjfizetés 1) után az összeg 1%-ának egészértékét – havonta maximum 7.000 Ft kedvezményt nyújt a Bank.

5 Az üzlet típusát a Bank a hitelkártyát elfogadó bank által meghatározott kereskedelmi kategória kód (ún. MCC kód) alapján határozza meg. Az üzlet típusát a Bank a hitelkártyát elfogadó bank által meghatározott kereskedelmi kategória kódok illetve a jelen kedvezmény részletes leírása megtalálható a mindenkor hatályos Hitelkártya hirdetményben és Kedvezmény szabályzatban.

6 Havonta az összes kategóriát együttesen véve maximum a hitelkeret erejéig végzett csoportos beszedések, rendszeres bankkártyás díjfizetés, valamint vásárlások után vehetők igénybe a kedvezmények. A kedvezményeket a Bank a tranzakciót követő hónap utolsó napjáig bocsájtja rendelkezésre a hitelkártya-számlán.

7 A szolgáltatás díját a mindenkor hatályos Hitelkártya Hirdetmény tartalmazza.

8 A THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvétel után fizetendő kamat nem. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

Reprezentatív példa: Hitelkamat mértéke: évi 29,39%, hitelkamat típusa: rögzített (a bank jogosult az Üzletszabályzatban részletezett esetekben egyoldalúan módosítani), hitel teljes összege: 375.000 Ft, hitel futamideje: 1 év, teljes hiteldíj mutató: 35,97%, hitel teljes díja: 73.906 Ft, fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 448.906 Ft, törlesztőrészletek összege: 37.409 Ft.

Az AEGON Kártya kibocsátója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.) Az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. a Budapest Bank Zrt. pénzügyi ügynöke. A bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek!
A kedvezmények igénybevételének részletes feltételei (mértékek, kizárások, korlátozások stb.), valamint a hitelkártya további díjai a mindenkor hatályos, hitelkártyákhoz kapcsolódó Kedvezmény Szabályzatban találhatóak meg.

 

Kapcsolatfelvétel

Kedves Ügyfelünk!

Ha a fent leírtak felkeltették az érdeklődését, kérjük töltse ki az alábbi adatokat, és tanácsadó munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


!
!
!
!
!
!
* Kérjük adja meg az Ön lakóhelyéhez legközelebb eső irodánkat!:
!
!
!!

CAPTCHAElérhetőségek

Jadran-Mart Kft.

8900 Zalaegerszeg,
Berzsenyi u. 7.
Telefon:
06-92-331-012
Fax: 06-92-311-340
E-mail:
kozpont@jadranmart.hu
Jadran-Mart Kft. - Magyar